Vaasa 10.12.2016 - Sirkus kävi rannikolla

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Vaasa 10.12.2016 - Sirkus kävi rannikolla

ViestiKirjoittaja Kuha » Ma Joulu 12, 2016 8:18 pm

Lupasin napata kiinni Wilzzun ansiokkaasti avaaman reissuketjun ensimmäiseen tarinaan:

Wilzzu kirjoitti:Olipa kerran reissu Vaasaan. Vaasassa oli Sport puolustamassa kunniaansa SaiPaa vastaan. Lähtö oli aikaisin aamulla, joka tietysti on allekirjoittaneelle ikävä juttu. Unirytmi jne. Oli myös tiedossa, että Willimiehen tägin omaavia ihmisiä oli vain kahden käden sormilla laskettava määrä. Joten ensimmäinen haaste tuli jo bussiin menossa. Takapenkit oli saatava, kun kerrankin tuli tilaisuus siihen. Tämä haaste oli kuitenkin helpompi suorittaa kuin naulapyssyllä omaan päähän osuminen naulapyssy ohimolla, koska takapenkit eivät minkäännäköistä kilpailua aiheuttaneet. Edessämme olikin kolme penkkiriviä tyhjää. No eipähän edessä olevien mahdolliset pierut saavuttaneet nenäkarvojamme. Bussimatka oli pitkä ja puuduttava. Pääsimme kuitenkin turvallisesti hotellille ja sieltä jäähallille.

Sitten olikin reissun kohokohdan eli lätkämatsin aika. Vieraskatsomo sijaitsi hyvällä paikalla suoraan päädyn takana seisomakatsomossa, mutta se itse katsomo oli jotenkin kehno. En tykännyt, mutta ei se päätäni sinänsä vaivannut. No mitä tulee itse SaiPan kannustamiseen niin sanotaan nyt vaikka nätisti, että huhheijaa. En pakota ketään osallistumaan tähän oikeinkannattajien moderniin kannatukseen, mutta en ihan täysin ymmärrä kyllä koko pelin ajan huudettavia älyttömiä huutojakaan. Otetaan muutama esimerkki:

- ''Ruotsalaiset on homoja''
- ''Kuuluttaja on homo, se puhuu ruotsia''
- ''Puhukaa/laulakaa suomea''
- ''Nuija/sokea nuija (tuomarille)''
- ''Vittu sie oot paska tuomari''
- SaiPan huutaminen jokainen eri aikaan. Kuulostaa suhteellisen rasittavalta.

Ja tosiaan vastaavaa settiä tuli noin 60 minuuttia pelissä. Ja totta kai näin nokkelat huudot saavat sitten vielä osan porukasta repeämään nauruun, niin sehän ei ainakaan hillitse asiaa yhtään. En minä ilkeyttäni tätä sano, mutta tuosta touhusta tuli enemmän apinatarha mieleen kuin SaiPan kannattajat. Eikä tämä nyt ollut ensimmäinen kerta vaan lähes joka reissussa on sama juttu. En minäkään nyt niin paljon välitä, mitä ihmiset minusta ajattelevat, mutta toisaalta en haluaisi leimautua tämän takia myöskään miksikään SaiPajuntiksi.

Ei reissussa muuten sinänsä mitään vikaa ollut, mitä nyt bussimatkat tuntuu perseessä varmasti vielä viikon päästäkin. Mutta jos nyt tähän touhuun edes jotain rotia saisi, niin olisi ihan kiva. No SaiPa voitti ja kaljakin maistui hyvälle, joten kaikki hyvin. Sen pituinen se.


Onhan tämä nyt ihan helvetin surullista luettavaa. Pitää saada se oma fifteen seconds of fame ja näköjään keinolla millä hyvänsä. Hohhoijaa. Korostaa edelleen sitä etteivät nämä jo kypsempään ikään ehtineet ole edelleenkään se meidän pääkohderyhmä. Jos jonkun vähän vanhemman pää saadaan käännettyä kohti jotain muuta niin hyvä niin, mutta kyllä se oikea muutos kasvaa siinä meien edessä. Tai ainakin kasvoi.

Tämä vielä vaikutteille vähän alttiimpi osasto sai aikanaan haistella tunnelmia siinä edessä mutta nyt jostain syystä ollaan valahdettu vähän toiselle puolelle ja ajettu muksut pois siitä eturivistä, jotta päästään itse rynnimään valomainosta päin tai jopa siihen päälle. Kaidetta vastaan ollaan ennenkin painauduttu tarpeen vaatiessa.

Palaa sivulle “Vieraspelireissut ja tapahtumat”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija