Ne muut joukkueet

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja Kuha » To Touko 05, 2016 11:25 pm


Avatar
KendoJuntti
Full Member
Full Member
Viestit: 149
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2015 7:07 am

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja KendoJuntti » To Touko 12, 2016 6:44 pm

Espoon Bluesin raunioista luotu Espoo United pelaa ensi kaudella mestiksessä. Varmaankin suomisarjassa nousua mestikseen tavoittelevat joukkueet kiittävät tästäkin kabinetti päätöksestä.

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja Kuha » Ti Touko 31, 2016 7:50 pm

Pelicansin yhtiökokous jätti pienomistajat ymmälleen

Kaksitoista minuuttia eli runsas puolikas jääkiekkoerällinen. Niin kauan kesti pitkään odotettu Lahden Pelicansin tiistaina järjestetty ylimääräinen yhtiökokous. 12 minuutissa joukkueen pääomistaja ja kakkosvalmentaja Pasi Nurminen ehti nuuska ylähuulessa valituttaa Pelicansille uuden hallituksen ja maalailla muutamalla sanalla yhtiön tulevaisuutta.

Nurminen on ollut äärimmäisen niukkasanainen sen jälkeen, kun hän huhtikuussa tiedotti hankkineensa joukkueen osake-enemmistön. Ylimääräiseen yhtiökokoukseen saapuneet kymmenkunta vähemmistöomistajaa jäivät edelleen ymmälleen siitä, mitä tuleman pitää. Nurmisen mukaan tulevaisuudessa tarvitaan muutakin kuin urheilua - Pelicansin isännöimään jäähalliin on saatava enemmän muita kuin urheilutapahtumia. Jääkiekon puolella on huolehdittava juniorityöstä, pyrittävä nousemaan Suomessa kärkikastiin eikä kansainvälistyminenkään olisi haitaksi.

Lyhyesti sanottuna tarvitaan uusia tuulia ja niitä tuomaan uusi hallitus, joka ei enää ole sidottu yhtä lailla yhtiön omistukseen kuin aikaisemmin. Uusista jäsenistä Ville Skinnari, Jari Parkkonen ja Simo Santapukki tuntuvat äkkiseltään järkeenkäyviltä. Demarikansanedustaja Skinnari on entinen lätkäjätkä, maakuntajohtaja Parkkonen on Oulun-vuosinaan ollut rakentamassa Kärppien ja Oulun kaupungin välistä yhteistyötä ja sitä paitsi Nurmisen koulukavereita. Apulanta-yhtiön toimitusjohtaja ja -yhtyeen rumpali Santapukki taas osannee neuvoa tapahtumien rakentamisessa.

Äkkiseltään oudoimmalta valinnalta tuntuu entinen kuopiolainen keskustapoliitikko Perttu Nousiainen, jonka ennakoidaan nousevan myös Pelicansin hallituksen puheenjohtajaksi. Omien yritystensä lisäksi Nousiainen on toiminut useissa keskustataustaisissa yhtiöissä ja säätiöissä, jotka ovat suurelle yleisölle tuttuja nimiä lähinnä takavuosien vaalirahakohun ajalta.

Pasi Nurminen ei yhtiökokouksessa halunnut avata hallitusvalintojaan tarkemmin, vaikka vähemmistöomistajat sitä erikseen kysyivät. Nousiaisen nousua Pelicansin hallitukseen ei oikein voi ymmärtää muuten kuin omistusjärjestelyjen kautta. ESS:n useista lähteistä saamien tietojen mukaan Nurmisen takana olisi erään suuren lahtelaisen rakennusyhtiön väkeä. Nuorisosäätiö taas on merkittävä vuokra-asuntojen rakennuttaja.

Seuraavat Pelicans-uutiset tulevat perjantaina, jolloin uusi hallitus järjestäytyy. Todennäköisesti uusi hallitus myös irtisanoo ensitöikseen toimitusjohtaja Ilkka Kaarnan. Pelicansia lähellä olevat sanovat Kaarnan odottaneen potkuja jo tiistaina. Yleensä ensimmäinen hallituksen kokous kun on pidetty heti yhtiökokouksen jälkeen. Todennäköisenä tulevana toimitusjohtajana pidetään Pelicansin markkinointijohtaja Tomi-Pekka Kolua, joka toimi ylimääräisen yhtiökokouksen sihteerinä.

Pasi Nurminen vaikuttaa lähinnä huvittuneelta, kun hänelle ihmettelee Isku Areenalta hitaasti tihkuvia uutisia. Se mikä ulkopuolelta näyttää omituiselta tiedottamiselta, on Nurmisen mukaan valittu tapa pitää kiinnostusta yllä - "mistäs muusta sitä kesällä kerrottaisiin, treeneissä venyttelevistä kiekkoilijoistako?".

Lahtelaisen kiekkoilun kannalta ei voi kuin toivoa, että Nurmisen taktiikka toimii. Mielenkiinto on ainakin herätetty.


Nupe hankki siis enemmistön Pelsujen osakkeista itselleen ja organisaatiossa suoritetaan tuuletusta. Hallituksen pj sekä ilmeisesti myös toimitusjohtaja ovat vaihtolistalla. Johan se Kaarnan Ili ehtikin Lahdessa pyöriä.

Avatar
KendoJuntti
Full Member
Full Member
Viestit: 149
Liittynyt: Ma Huhti 13, 2015 7:07 am

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja KendoJuntti » To Kesä 23, 2016 7:49 am

Pelicans päätti sitten vaihtaa logoaan:
Kuva
Katsoin aluksi, että onko siinä huispauspallo..

Samaan viestiin myös tämä Espoo United:n logo:
Kuva
Tästä erittäin omaperäisestä logosta muistui eräs MLB joukkueen San Franscisco Giants:n kirjaintunnus.
Kuva

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja Kuha » Pe Kesä 24, 2016 2:09 pm

Kuva

Raum'laisse ehtivät ensimmäisenä pukemaan sen sanoiksi, mikä miulle ja todennäköisesti monille muille tuosta tuli mieleen.

ourait
Newbie
Newbie
Viestit: 29
Liittynyt: La Helmi 26, 2011 5:02 pm

Re: Ne muut joukkueet

ViestiKirjoittaja ourait » Ma Syys 26, 2016 5:01 pm

Kuva

Muutenkin sillä Stadin ykkösellä ollut aika kova syksy markkinointipuolella. Mie näytän ainakin peukkua.


Palaa sivulle “Yleisesti lätkästä”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa