Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

Asteikolla 1-5, kuinka salkosi voi?

1/5
0
Ei ääniä
2/5
1
6%
3/5
3
17%
4/5
9
50%
5/5
5
28%
 
Ääniä yhteensä: 18

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja Kuha » To Tammi 15, 2015 1:59 pm

FrozenHands kirjoitti:Se minkä takia mie edes aloin puhumaan tästä, johtuu taas kerran siitä että ei olla ollenkaan hyvillä jäljillä jos matsit ei oikeasti kiinnosta samalla tavalla kun ennen, enkä kuitenkaan yleistä sitä pelkästään tähän SoMe hommaan. Eikö niitä puhelimia voi jättää pois eden pelin ajaksi? Varsinkin kotipelien ajaksi. Kaikki saatanan twitterit ja fb-tilit on ihan tyhjänpäivästä paskaa sen rinnalla että huolehditaan mitä katsomossa tapahtuu.


Kysymys kiinnostuksesta on mielenkiintoinen puuttumatta siihen ristiriitaan että et halua yleistää pelkästään someen mutta puhelimet pitäisi kuitenkin jättää pois. Unohdetaanpa tämä ja kerätään faktat erektion voimakkuudesta pöytään äänestyksen muodossa, seisooko, kuinka vahvasti ja perusteluiden kera kiitos.

Pienen itsetutkiskelun jälkeen äänestin kultaista ja samalla ah niin oksettavaa keskitietä eli 3/5. Tässä on takana kenties hektisimmät ja samalla myös antoisimmat ajat SaiPan kannattamisen suhteen. Käytännössä kesän 2013 Etelä-Saimaa turnauksesta tähän päivään asti on ollut yhtä rallia. Matsit venyivät keväällä pronssiotteluun asti ja lähestulkoon välittömästi tämän jälkeen alettiin suunnittelemaan Euroopan valloitusta. Missään vaiheessa ei ole, ainakaan miulla, ollut totaalista taukoa tästä hommasta ja akkujen lataamista. Tämä näkyy suoraan siinä ettei nykyrunkosarjan miljooniin matseihin jaksa syttyä kuin ehkä haluaisi.

Jos olet epävarma, niin voit äänestää vaikka jokaista vaihtoehtoa ja vaihtaa vielä ääntäsi.
Viimeksi muokannut Kuha, To Tammi 15, 2015 2:37 pm. Yhteensä muokattu 1 kertaa.
"sammuttakaa ne soihdut"

Avatar
JIM
Sr. Member
Sr. Member
Viestit: 252
Liittynyt: La Joulu 10, 2011 2:39 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja JIM » To Tammi 15, 2015 3:30 pm

Minulla on käytössä 12 vuotta vanha nokia 3210 puhelimena, joten ei tarvitse päivitellä feisbuukkia tai mitään muutakaan pelien aikana.

Itse kysymykseen vastasin 4/5. Kiinnostusta vähentävänä seikkana on karsintojen poistuminen. Enää ei tarvitse pää märkänä ynnäillä paljonko on eroa karsijan paikalle. Yksi merkittävä jännitysmomentti on sarjasta puuttunut tällä ja viime kaudella.

Avatar
FrozenHands
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 1009
Liittynyt: Pe Elo 12, 2011 12:48 am

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja FrozenHands » Pe Tammi 16, 2015 3:40 am

Kyllä. Vastaan 5/5

Joka matsipäivää odotan. Hallille on vitun kiva mennä. Hallilta ei ole tällähetkellä aina kiva lähteä pois oli matsi hyvä taikka huono. Johtuen edelleen edelleen ja edelleen siitä että katsomon puolella annetaan homman luisua paskempaan suuntaan, kun tietynlainen ylpeys puuttuu koko touhusta.

[u][i]Mie en tykkää yhtään siitä mihin suuntaan WM on menossa.[/i][/u]
Äyyyy!

Avatar
Nikke
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 200
Liittynyt: Ti Joulu 14, 2010 11:36 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja Nikke » Pe Tammi 16, 2015 4:36 am

Kovasti on saanut lukea koko kauden milloin kenenkin kiinnostuksen lopahtamisesta. Eli toisin sanoen mikään ei ole muuttunut. Sitä samaa tekstiä oli esim. koko Jatkoajan foorumi täynnä 15 vuottakin sitten. Eli eiköhän useimpien kiinnostuksen puute johdu ihan luonnollisesta mielialan vaihtelusta ja/tai vanhenemisesta.

Omalla kohdallani kiinnostus on tietyllä tapaa jopa lisääntynyt. Kyllähän näitä pelejä pelataan aivan järkyttävästi liikaa ja yksittäisen pelin panos on liian matala, mutta silti vuosien myötä olen kiintynyt tähän hommaan enemmän. Omalla kohdallani asiaan tietysti vaikuttaa ry:ssä puuhastelu ja runsas vierasmatkustelu. Nykyään myös ymmärrän pelistä huomattavasti enemmän kuin lapsena ja SaiPakin pärjää sen aavistuksen paremmin. Somesta saan vain positiivista, kun nykyään voin aistia Twitteristä nuorten (ja miksei vanhempienkin) aitoa innostusta. Ennen sai tyytyä vain Jatkoajan kyrpänaamojen negailuun.

Yhteisön osalta on sekä plussaa että miinusta. Sitä vanhaa tiivistä WM:ää ei enää oikein ole, mutta toisaalta piirini ovat nykyään paljon laajemmat eivätkä yhtä riippuvaisia WM:stä. En esimerkiksi välitä, mihin bussiin menen vierasmatkalla, koska aina olen löytänyt hyvää juttuseuraa.
#tilasto

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja Kuha » Pe Tammi 16, 2015 12:13 pm

FrozenHands kirjoitti:[u][i]Mie en tykkää yhtään siitä mihin suuntaan WM on menossa.[/i][/u]


Sitten se on vedettävä rukkaset käteen ja alettava tekemään asioiden eteen jotain. Monelle ihmiselle sie olet esimerkiksi käynyt esittäytymässä, että hei, meillä ois muuten tämmöinen juttu, käy tsekkaamassa, jos kiinnostaa niin lisää miut vaikka facebookissa kaveriksi, tule foorumille, kerron lisää, jne? Omaa persettä likoon ja isosti, jos paloa rinnassa on.

Tätä rekryä ei olla (LUE: tätä mie en ole enää tehnyt niin aktiivisesti kuin ehkä aikaisemmin/kuin olisi ehkä pitänyt) tehty. Vaikka olen perseillyt niin silti Willimiehet tägin alle on tälläkin kaudella löytynyt uutta verta. Wanha jengi ikääntyy, tekee lapsia, muuttaa toisaalle, intressit vaihtuu kuten elämässä yleensäkin tuppaa tapahtumaan MUTTA he tekevät kuitenkin aina täällä ollessaan paluun Kaiteelle.

Vasta äsken kerättiin helvetin iso kasa rahaa, jotta kevätkaudelle olisi taas jotain uutta virikettä koko yhteisölle, muksut ottavat meistä mallia, niitä asioita tapahtuu katsomossa mitä ollaan peräänkuulutettu silloinkin kun ei olla välttämättä isolla vahvuudella [i]paikalla[/i] ja silloin kun ollaan [i]paikalla[/i], niin ollaan takuulla Suomen kovaäänisimpiä SaiPan kannattajia.

Näe iso kuva, älä pelkkää nykyhetkeä. Samoja virheitäkään siun ei välttämättä tarvitse tehdä kuin miun mutta paremminhan sitä niiden kautta asiat oppii. :)
"sammuttakaa ne soihdut"

Avatar
A.M#16
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 39
Liittynyt: Su Syys 09, 2012 3:19 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja A.M#16 » La Tammi 17, 2015 1:33 pm

5/5

Innostus on kova ja uskosin, että niin se on aikalailla kaikilla muillakin palstalaisilla ainakin sillon ku on jo etukäteen tiedossa, että tänään on hallilla kova meno. Johtuu se sitten loppuunmyydystä hallista tai jostain muusta kiimaa aiheuttavasta tempauksesta.

"Kiima" on kuitenki ite itteensä ruokkiva tila, joten ainoo mitä voin ite tehä asialle on yrittää parhaani kaiteella. Jokanen suun avaus kun toimii myös muiden osalta mukaan lähtemisen kynnystä madaltavana tekijänä. Eihän se tietty niin kivaa ja kiimasta oo sillon ku kuulee oman äänensä eikä sitä massan mylvintää, mut pitäs vaan keskittyä siihen omaan tekemiseen eikä sen miettimiseen laulaako se vierustoveri vai ei. Toki on mullaki viel paljon parantamisen varaa, mut parempaanhan tässä koko ajan itse kukin pyrkii.

Innostusta ei myöskään vähennä, että itelläni on vielä hyvin muistissa 60 minuutin teksti-tv:n tuijotus Radio Suomen kiekkokierroksen avittamana. Tuolta ajalta periytyy myös syvästi kokemani katkeruus merisäätä kohtaan, joka tuntu osuvan joka kerran SaiPan peliselostuksen kohalle. Täytyy tosin myöntää, että teksti-tv toi myös oman mystisyyden ja jännityksen peleihin. Oli käsittämätömän hermoja raastavaa seurata mm. SaiPa-TPS ottelusarjaa 05-06, kun pelistä ei ollu mitään muuta tietoo kuin ruudulla näkyvät numerot ja yv/av tilanteet. On vaikee kuvailla tunnetta, joka synty ruutuun lävähtäessä: "1-2 Koho (Paakkarinen)".

Kehitys kuitenki kehitty. Pari vuotta tästä tuli autuus nimeltä laajakaista ja mahdollisuus kuunnella Taurun selostuksia nettiradiosta. Seuraava askel olikin Urho-tv. Se ny toimi miten sattu ja aiheutti varmaan puolet elämässäni lausuneista kirosanoista, mutta anto kuitenki mahollisuuden nähä elävää kuvaa.

Tätä taustaa vasten pari kuukautta sitten haltuuni saama kausikortti ei oo mulle mikä tahansa läpyskä jolla pääsee SaiPan peleihin. Se on mulle konkreettinen todistus toteutetusta unelmasta.

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja Kuha » La Tammi 17, 2015 8:16 pm

^Hyvää tekstiä.

Kyllä tänään oli taas jo aamusta asti +5/5. Kuten sanoin, välillä vähän lurpsahtelee.
"sammuttakaa ne soihdut"

Avatar
tooLate
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 387
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:24 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja tooLate » Su Helmi 22, 2015 1:03 am

Alkukausi mentiin aika laimealla mielenkiinnolla. Perimmäinen syy tähän oli toki kaukalon ulkopuoliset tapahtumat, mutta ilman sitäkin oli kiinnostuksen taso aika alhaalla. Tai kiinnostus oli, mutta se ei riittänyt edes siihen, että olisin peleihin arkipäivisin töiden jälkeen jaksanut. Eikä kaiteen jossain määrin laimea meno asiaa auttanut.
Nyt kun kevät lähestyy niin on taas palo rinnassa syttymäisillään. Lauantain KalPa-matsissa oli jo pakko jättää työporukka istumaan pehmeille penkeille ja poistua Kaiteelle (ei sitä nyt saatana osaa väärässä paikassa olla) haistelemaan tunnelmaa... ja kyllä se on jo sinnepäin. Ilvekselle annetut pisteet ja Kärppien nylkemisen jouduin seuraamaan työmaalla.
Tappara awayn seurasin kotona telkkarille kiroillen ja riemuiten (ei muuten ihan jokapäiväistä tälle röllille) toivoen että olisin Tampereella.

On siis Kevät 2.0

Kiinnostaa kun tarpeeksi potkitaan, mutta onhan noita pelejä ihan vitusti liikaa ainakin tälläiselle vuorotyöntekijälle.

Lusiferi
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 317
Liittynyt: Ke Huhti 09, 2014 10:30 pm

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja Lusiferi » La Syys 12, 2015 10:35 pm

Tällä hetkellä, Tifohommien ja derbyn jälkeen, tuntuu haastavalta löytää kunnon mielenkiintoa keskiviikon liigan kärkikamppailua varten. Mutta eiköhän se sieltä taas lähde. Viimeistään keskiviikkona sitten.

K-ONE
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 15
Liittynyt: To Huhti 03, 2014 9:53 am

Re: Kiinnostaako matsit "kuin ennen"?

ViestiKirjoittaja K-ONE » Ma Syys 14, 2015 10:13 am

Lusiferi kirjoitti:Tällä hetkellä, Tifohommien ja derbyn jälkeen, tuntuu haastavalta löytää kunnon mielenkiintoa keskiviikon liigan kärkikamppailua varten. Mutta eiköhän se sieltä taas lähde. Viimeistään keskiviikkona sitten.


Henk.koht. Viikonloppu vain loi lisää virtaa ja mielenkiintoa loppukautta ajatellen...
Jatkuis jo !


Palaa sivulle “Willimiehet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailija