#KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja Kuha » Pe Syys 18, 2015 4:51 pm

Manass kirjoitti:Eiköhän Kole sen ole oppinut tässä vuosien varrella?

On sitä paitsi loputon suo, jos alkaa tsänäillessä miettiä, kuka tästä ja tästäkin voisi pahastua. Uskallan väittää, että randomit huutelevat hallilla huomattavasti paljon törkeämpää settiä.


Brengiltä lisätiedot boldattuun.

Nimim. Juhannussalon ympäriltä kuultua

Avatar
epic kazoo guy
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 120
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2014 1:12 am
Viesti:

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja epic kazoo guy » La Syys 19, 2015 10:18 pm

Sen verran positiivista lisäystä JYP-matsin menosta että suurin osa ei tosiaan ollut kotikentältä ajaneita. Erittäin rouhea määrä kyllä tuli, pikkubussillinen ja ainakin yksi henkilöautollinen, muttei siitä muodostunut kuin sanosin kolmasosa kulmassa olleista. LPR-osasto on tietysti tottunein chänttäämään ja sanatkin ovat iskostettu ajan kanssa, niin äänekkyys voi hyvin saada vaikuttamaan siltä, että muodostavat suurimman osan joukosta. Paikallista oli paikalla ja äänessä erittäin hyvä määrä näin ensimmäisellä koetoksella ryhmänimen alla, pätevä pohja seuraavalle matsille helmikuussa.

53100
Newbie
Newbie
Viestit: 4
Liittynyt: To Syys 17, 2015 9:03 pm

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja 53100 » Ke Loka 14, 2015 10:29 am

En oikeen tiennyt mihin ketjuun laittaa tätä kyselyä, mutta kun Jyväskylässä olen niin tänne päädyin. Enivei, onko mahdollista saada willimiesten huivia, vaikka en tällä hetkellä ole virallisesti järjestön jäsen? Toiseksi, kun nyt satun olemaan opiskelija niin willimiesten haalarimerkill/kangaspatchille olisi käyttöä. Olen tietysti valmis maksamaan kohtuullisen hinnan näistä, että pääsen levittämään willimiesten ilosanomaa! ;D

Avatar
Kuha
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 6331
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:37 pm

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja Kuha » Ke Loka 14, 2015 1:08 pm

53100 kirjoitti:En oikeen tiennyt mihin ketjuun laittaa tätä kyselyä, mutta kun Jyväskylässä olen niin tänne päädyin. Enivei, onko mahdollista saada willimiesten huivia, vaikka en tällä hetkellä ole virallisesti järjestön jäsen? Toiseksi, kun nyt satun olemaan opiskelija niin willimiesten haalarimerkill/kangaspatchille olisi käyttöä. Olen tietysti valmis maksamaan kohtuullisen hinnan näistä, että pääsen levittämään willimiesten ilosanomaa! ;D


Oikaistaan ensin yksi asia, Willimiehethän ei ole järjestö, olemme käytännössä kaveriporukka. Meidän vahvuus juontaa juurensa sieltä, että olemme suhteellisen saman henkisiä ja tunnemme toisemme edes sen kuuluisan vähän alusta verran. Eli ei muuta kun tutustumaan ihmisiin, meidän aktiiveja siellä Jyväskylässäkin kuitenkin pyörii (Epic kazoo guy, Jarca ja Ponppu nyt ainakin) ja sitä kautta paremmin mukaan kuvioihin.

Alkuperäisen, käytetään siitä nyt sitten nimeä Willimiesten huivin, disainin luovutimme aikanaan SaiPalle ja sitä huivia ei ole meidän kautta ollut saatavilla enää pitkään aikaan. Viimeisin huiviprojekti oli tämä Atu Selinin sloganin ympärille rakennettu kokonaisuus ja nekin on valitettavasti jo myyty loppuun. Uusista huiveista en osaa sanoa mitään, niiden tekeminen ei kuitenkaan ole homman itsetarkoitus, tehdään kun löytyy joku hyvä idea/design, jne. Kangasmerkkejä on vuosien varrella kyselty tasaisen epätasaisesti ja niitä on tulossa uusia vielä tämän kauden aikana, seuraa ilmoittelua! :)

Avatar
epic kazoo guy
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 120
Liittynyt: Pe Heinä 04, 2014 1:12 am
Viesti:

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja epic kazoo guy » To Marras 12, 2015 2:54 am

Siellä täällä porukka kyselly syksystä, että tulisko millo meiän gurmee-osaston KSFSK tummaa olusta Kisapuiston laitamille.

Näillä tiedoilla muutamia näytteitä matkais perjantain Lukko-peliin.

Pelin jälkee siis vaa parkkikselle halukkaat maistolle tahi kenties ottamaan näytteen mukaan, sano.

Lusiferi
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 317
Liittynyt: Ke Huhti 09, 2014 10:30 pm

Re: #KSFSK - käsiä ylös, Keski-Suomi!

ViestiKirjoittaja Lusiferi » La Tammi 06, 2018 9:30 pm

Ylös!

Keski-Suomessa on kuitenkin niin paljon aktiiveja, että paikalliset SeppoHovit ,eli käytännössä epic kazoo guy, vois luritella meille jonkinlaiset tolppa/traktori tyylisen, kirosanoja sisältävän, hassuttelu tsäntin. Ainakin Jyväskylän reissujen käyttöä varten .


Palaa sivulle “Willimiehet”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa