Kulmapubin alennustila

Avatar
Spude
Willimiehet
Willimiehet
Viestit: 209
Liittynyt: Su Maalis 14, 2010 9:44 pm

Kulmapubin alennustila

ViestiKirjoittaja Spude » La Tammi 28, 2017 6:15 am

Kävin parin viikon tauon jälkeen Kisapuistossa katsomassa jääkiekko-ottelua SaiPa-HPK. Omaan silmääni erittäin hyvän ensimmäisen erän jälkeen päätin vaihtaa sekundaariharrasteen parista prioriteetin äärelle, ja suuntasin Kisapuiston Mekkaan, legendaariseen Tirilän puolen kulmapubiin.

Komeahko järjestysmies (no homo) tervehti vienolla hymyillä asuessani illan pyhiinvaellusmatkalleni, ja sydämessäni tunsin tietynlaisen suuren riemun tunteen tuona hetkenä. Ekan erän jälkeen ei oltu tappiolla, perjantai-ilta ja kylmä olut mielessä. Silmäni oli tippua päästä, kun astuin pubin uumeniin. Ei vittu ristinsieluakaan koko saatanan baarissa. Kaksi tylsyyskuolemaa tekevää baarimikkoa, tusina pöytiä ja kymmeniä jakkaroita, eikä ainuttakaan asiakasta.

Kun toinen erä kaukalossa miekkailtiin kojoilla, ja jotenkin olin toipunut ensimmäisen erätauon murhenäytelmästä päätin astella uudelleen samaiseen kapakkaan. Kulmapubi ja jälleen nolla asiakasta. Vähemmästäkin on tässä maassa itsemurhia tehty. Viime kaudella sai perjantaipelissä kyynärpäätaktiikalla hakea itselleen elintilaa samassa paikassa.

Ymmärrän, ettei tällä hetkellä jääkiekko aiheuta arabikevään kaltaista liikehdintää Lappeenrannassa, mutta jotain on pielessä jossei börsta maistu perjantaimatseissa. Estarimaisesti kysynkin: Lappeenrannan kiekkoväki, missä mättää?

T: Huolestunut jääkiekkofäni

Avatar
JIM
Sr. Member
Sr. Member
Viestit: 252
Liittynyt: La Joulu 10, 2011 2:39 pm

Re: Kulmapubin alennustila

ViestiKirjoittaja JIM » Su Tammi 29, 2017 1:38 pm

Spude kirjoitti: Lappeenrannan kiekkoväki, missä mättää?


Tipattoman tammikuun vietto on suositumpaa kuin aiemmin :D . Tällä kaudella mielensä pahoittajat ovat päässeet SaiPan kanssa kunnolla vauhtiin. Heti alusta lähtien on valitettu E-S:n kommenttiosioissa, estareissa ja jatkiksessa kaikesta mahdollisesta SaiPaan liittyvästä oli aihetta tai ei. Valmentajat, pelaajat, ulkomaalaishankinnat, toimitusjohtaja, jäähalli, lippujen hinnoittelu, oheistuotteiden hinnoittelu jne on saanut shittiä oikein urakalla. Ehkä se negailu ja kotijoukkueen vähän heikompi menestys on saanut aikaan sen, että baarin puolellakin on vähän väljempää.


Palaa sivulle “Katsomokulttuuri”

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 0 vierailijaa